Salg af afskårne blomster
Levering til Ølstykke og omegn
Sikker online betaling
BRUG FOR HJÆLP? 47 17 46 19
Betal med kreditkort

Kategorier
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Balles Planteskole's Webbshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Balles Planteskole's Webshop.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Balles Planteskole. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Balles Planteskole's Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger fra Balles Planteskole sendes med fragtmand, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Balles Planteskole.

Buketter skal bestilles inden kl. 10.00 for at få leveret samme dag.

Ved levering til begravelser skal tidspunkt på dagen altid oplyses. Buketter, kranse og lignende med bånd skal afgives dagen før inden kl. 12.00. For levering efter kl. 12, skal vi have din bestilling senest 5 timer før begravelsen finder sted.

Mandag holder vi lukket og der bliver ikke sendt buketter ud denne dag. 

Planteskolevare leveres efter nærmere aftale.

Hvis modtager ikke er hjemme:

Har du givet mulighed for at vi kan sætte bestillingen uden for døren eller aflevere til naboen, gøres dette. Vi kan dog ikke erstatte evt. bortkommet bestillinger.

Leveringsomkostninger betales af køber og udgør følgende:

Indenfor en radius af 5 km. pris DKK 50,00

Indenfor en radius af 10 km. pris DKK 70,00

Ved levering udover en radius på 10 km, venligst kontakt os for nærmere aftale om leveringsomkostninger.

 
Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når varen er leveret udløbet. 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Balles Planteskole's Webshop skal oplyses senest dagen efter levering. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Balles Planteskole telefonisk. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Balles Plantekole's Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal ombyttes eller dine omkostninger for leveringen skal refunderes. 

Fortrydelsesret
Balles Planteskole's Webshop yder ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og Potteplanter. Hvis du fortryder dit køb af planteskole planter, skal dette ske indenfor 2 dage. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved at kontakte os indenfor ovennævnte frist, hvor vi aftaler nærmere om returneringen.
 

Pris og betaling
I Balles Planteskole's Webshop har du mulighed for at betale med Dankort. Alle priser i Balles Planteskole's WebShop er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.