Salg af afskårne blomster
Levering til Ølstykke og omegn
Sikker online betaling
BRUG FOR HJÆLP? 47 17 46 19
Betal med kreditkort

Kategorier
Nyhedsbrev

Der er 22 varer.

Stort udvalg af blommetræer

Er du vild med blommer, og er du på udkig efter et eller flere blommetræer, som du kan plante i din have eller forære til en, du holder af? Her på denne side kan du se vores velassorterede udvalg af forskellige blommetræer for enhver smag. 

Få hjælp til at vælge de rette blommetræer til din smag

Vi forhandler træer med både røde, gule, grønne, blå og lilla blommer, der giver forskellige smagsindtryk.

Er du i tvivl om, hvilke blommetræer du bør vælge, så står vi altid klar med råd og vejledning. Befinder du dig i nærheden af Ølstykke, Stenløse eller Jyllinge, kan du med fordel kigge forbi planteskolen, men ellers kan du også bare ringe på telefon 47 17 46 19.

Underkategorier

  • Æbletræer
    Æbletræer for enhver smag til salg Æbletræer er et must i langt de fleste danske haver. Har du ikke allerede et æbletræ, eller ønsker du blot at prøve en ny sort, kan du her se vores store udvalg af æbletræer til en fordelagtig pris.  Vælg mellem mange forskellige æbletræer Vi forhandler blandt andet de velkendte æblesorter som Cox, Discovery, Belle de Boskoop og Ingrid Marie, men vi har også mange andre spændende sorter. Bor du i nærheden af Ølstykke, Stenløse, Jyllinge eller omegn, kan du med fordel kigge forbi vores planteskole og se vores store udvalg af æbletræer og andre frugttræer, men ellers har du også mulighed for at købe online. Uanset hvad står vi klar til at rådgive og vejlede ift. valg af sort, plantning, beskæring m.m. Ring på telefon 47 17 46 19.

Varer sidevis

Varer sidevis